Archieven

Na jarenlang training te hebben gegeven bij Achilles en daarvoor in het JB te hebben gezeten zit ik sinds april 2017 in het bestuur. Ik wilde, nadat ik gestopt was met training geven, graag actief betrokken blijven bij Achilles. Vanaf de computer kan ik mijn ledenadministratiewerk doen. Daarnaast ben ik graag op activiteiten van Achilles aanwezig om te helpen. Het contact met de kinderen en ouders vind ik daar altijd erg leuk.

Hoi allemaal! Ik ben Amber Kamphuis, sinds mei 2015 penningmeester van Achilles. Toen ik een oproep voorbij zag komen, leek mij dit erg leuk omdat ik zelf jaren aan turnen, selectie en acro bij Achilles heb gedaan. Ook paste dit goed bij mijn studie en werk, ik studeer en werk in de accountancy. In mijn vrije tijd doe ik aan handbal, rijd ik motor en stijldans ik samen met mijn vriend!

Vanaf mijn kleutertijd tot mijn 25e waren gymnastiek en turnen een belangrijk deel van mijn leven. Eerst zelf als turnster en later als trainer en jurylid bracht ik veel tijd door in de zaal. Na een heel aantal jaren niet meer actief betrokken te zijn geweest bij de gymnastiekwereld, ben ik door mijn dochter betrokken geraakt bij Achilles. Niet als trainer, maar als bestuurslid. Binnen het bestuur beheer ik het secretariaat. Samen maken we van Achilles een mooie vereniging waar iedereen welkom is en kan deelnemen aan deze geweldige sport.