Boterkoek verkoop!

Een leuke nieuwe actie om geld in te zamelen voor onze Turn – en Gymvereniging Achilles W.I.L. Almelo, georganiseerd door de sponsorcommissie. Met ons allen boterkoeken verkopen! Ons doel zijn super leuke Air Producten!

Wie de meeste boterkoeken verkoopt wint een leuke prijs. Op de intekenlijst kunnen de gymnasten de verkochte boterkoeken invullen. Je mag natuurlijk meer dan 1 intekenlijst vol maken! De prijs voor de boterkoek is €1.50 per stuk.

De intekenlijsten moeten uiterlijk 10 april a.s. tezamen met het geld weer bij de gymleiding worden ingeleverd. Dit jaar hebben we een QR-code betaal verzoek, via hier kunnen de kopers het bedrag invoeren, voor het betalen van de boterkoeken.

Denkt u eraan om de naam en het telefoonnummer van uw kind in te vullen op de lijst? De boterkoeken kunnen op 3 tijdstippen worden opgehaald door de gymnasten.


Onderaan de intekenlijst kun je aangeven wanneer je de boterkoeken op wilt halen.
• Woensdag 21 april 18.00 – 19.00 uur
• Vrijdag 23 april 16.30 – 17.00 uur
• Zaterdag 24 april 17.00 – 19.00 uur
De Boterkoeken kunnen daarna door de gymnasten bij de kopers worden afgeleverd. Je kunt per 7 verkochte boterkoeken een muntje ter waarde van €0,50 verdienen. Met deze muntjes kun je “betalen” bij activiteiten van Achilles W.I.L. Bijvoorbeeld om kaartjes voor de Achilles show te kopen of om een kamp of andere activiteit van bv. Het jeugdbestuur (gedeeltelijk) te betalen.

We wensen iedereen veel plezier en succes met het verkopen van de boterkoeken!

De sponsorcommissie

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.