Jeugdbestuur

Het Jeugdbestuur van Achilles WIL Almelo is een enthousiaste groep mensen die binnen Achilles allerlei activiteiten voor de leden organiseren. Deze activiteiten zijn verspreid over het gehele jaar.

Februarikamp: In februari houden we een kamp voor de 8 en 9-jarigen van de vereniging. Het kamp duurt 3 dagen. We proberen om bij elk kamp weer een leuk thema te bedenken. Het hele kamp staat dan in dat thema. Vlak bij de boerderij is een mooi groot bos, waar we dan ook optimaal gebruik van gaan maken. Verder doen we ook spelletjes binnen en gaan we natuurlijk heeeeel vroeg slapen. De kookstaf (meestal ouders die helpen) zorgen dat we lekker eten voorgeschoteld krijgen. Al met al een leuke belevenis!

Verrassingsactiviteit: Deze activiteit wordt in april gehouden voor de kinderen van 2,5 tot en met 7 jaar. Meestal houden we hem in het Nijreesbos. Wat we gaan doen? Dat is elk jaar weer een verrassing. Eén ding kunnen we wel kwijt: Het is altijd erg gezellig!

Olympische Spelen dag: Deze activiteit wordt in juni gehouden en is voor de kinderen van 4 tot en met 12 jaar. Bij deze dag staat lekker sportief zijn voorop! Dit doen we door middel van estafettes en spelletjes. Ben jij sportief en durf je deze uitdaging aan?

Novemberkamp: In november houden we een kamp voor de 10 tot en met 12-jarigen van de vereniging. Het kamp duurt drie dagen. Elk jaar heeft het kamp weer een ander thema. Net als bij het februarikamp worden er bij dit kamp ook vele leuke spelletjes gedaan!

Sinterklaasfeest: Ook Sinterklaas en zijn pieten houden erg van turnen. Regelmatig komt de Sint rond december bij ons langs om te kijken of er nog kinderen zijn die hulppieten willen worden. Maar ja, het blijft altijd de vraag: komt Sinterklaas ook dit jaar? Je weet maar nooit wat er tijdens die lange reis allemaal gebeurt.

E-mailadres jeugdbestuur: jb@achilleswil.nl