Junior Assistent Gymnastiek nivo 1

Ben je tien jaar of ouder dan kun je de opleiding Junior Gymnastiek Assistent nivo 1 volgen. Tijdens deze opleiding leer je hoe je kinderen kunt laten klimmen en klauteren, rollen en duikelen, springen, maar ook hoe je moet helpen bij de handstand en de radslag en nog veel meer turnelementen. Ook leer je hoe al het gymnastiek materiaal werkt en hoe je dat veilig neer kan zetten.

Tijdens de gymnastiek lessen maken de trainers veel gebruik van assistenten. Daarom zijn we elk jaar weer op zoek naar enthousiaste leden die willen helpen in de lessen. Achilles vindt het belangrijk dat iedereen die assisteert bij de gymnastiek lessen een diploma heeft. Daarom deze uitnodiging.

Lijkt het je leuk om te assisteren in een gymnastiek les en ben je minimaal 10 jaar dan nodigen we je uit om de assistenten opleiding nivo 1 te doen.Het diploma kun je halen door met behulp van een cursusboekje en de trainer een reeks opdrachten te doen. Als alles goed is gegaan ontvang je een officieel diploma van de KNGU. Met het diploma zou je in de toekomst een verkorte assistenten opleiding nivo 2 kunnen volgen bij de KNGU.

De kosten voor de opleiding assistent nivo 1 bedragen €30,00 (cursusboekje inclusief verzendkosten). Als je dit wilt doen vul je bijgevoegd aanmeldingsformulier in en die lever je met het geld in een gesloten envelop in bij de trainer. Uiterlijk voor 23 december aanstaande. Opgeven mag ook per mail naar Morela Nieuwland

Voor meer informatie kun je kijken op www.kngucampus.nl Kies dan opleidingen en bijscholingen; gymnastiek en turnen; KSS en dan nivo 1.

Alle informatie en het opgavenformulier is te vinden in de volgende brief: Junior Assistent Gymnastiek nivo 1 2018

Geef een reactie