Jury opleiding november 2019

Aan ouders, verzorgers van de turnsters van de D- en N selectie of andere belangstellenden,

Het is voor een vereniging zoals Achilles WIL van groot belang om een aantal goed opgeleide juryleden te hebben. Onze turnsters en turners hebben daar veel baat bij als ze aan wedstrijden mee willen doen. Verder is het ook nog zo dat wij als vereniging verplicht zijn om bij het opgeven van onze turners en turnsters voor wedstrijden ook een jurylid op te geven. Afgelopen jaar heeft ons enige jurylid Turnen Dames voor ons 15 wedstrijden gejureerd. Dat betekent 15 zaterdagen of zondagen niet thuis en dat op vrijwillige basis. U begrijpt dat dit zo niet kan blijven gaan. Wij zijn dan ook dringend op zoek naar meer mensen die voor ons willen jureren. Als we meerdere juryleden hebben kan het werk verdeeld worden en kunnen de turnsters profiteren van hun expertise.

Binnenkort start er in Hengelo, sporthal Weusthag, Uitslagsweg 102, een jury opleiding Turnen Dames nivo 1. In deze opleiding wordt het jureren van voorgeschreven oefenstof in de lagere nivo’s aangeboden. Voor meer informatie verwijs ik naar de informatiekaart TD1 die bijgevoegd is.

De data van de opleidingsdagen (19.00-22.00 uur) zijn:

  • Dinsdag 17 december 2019 (verplicht)
  • Dinsdag 7 januari 2020
  • Dinsdag 21 januari 2020
  • Dinsdag 4 februari 2020 (verplicht)

Om in te kunnen schrijven moet u lid worden van Achilles WIL. Dat kan kosteloos. Hiervoor kunt u contact opnemen met onze ledenadministratie: ledenadministratie@achilleswil.nl U wordt dan ingeschreven als jurylid en aangemeld voor deze opleiding.

Als u meer informatie over de opleiding wilt, kunt u contact opnemen met ondergetekende. Als u al eens een indruk wilt krijgen van de opleiding dan kunt u via onderstaande link alvast kennismaken met jureren: http://lectora.kngucampus.nl/OpleidingenJury/TurnenDames/Opstap/

Ons jurylid Turnen Dames is bereid om u te begeleiden tijdens de opleiding als u daar behoefte aan hebt. We zullen u dan in contact brengen met haar.

U mag deze uitnodiging verspreiden. Misschien kent u iemand uit uw omgeving die dit leuk vindt om te doen en samen de opleiding doen is altijd gezelliger dan alleen

Blijft u met vragen zitten dan kunt u contact opnemen met ondergetekende.

Met vriendelijke turn groet,

Morela Nieuwland

morela.nieuwland@gmail.com

Geef een reactie