Turnkleding

16-9-2022: Let op: Juna4Kids is helaas gestopt, dus er kunnen op dit moment geen verenigingspakjes aangeschaft worden!

Aanschaf turnpakjes

Alle leden vanaf 6 jaar zijn verplicht tijdens de Clubkampioenschappen, de Achilles Show en andere officiële activiteiten het verenigingspakje te dragen. Wij adviseren het pakje ook tijdens de lessen te dragen.

Waardebon Jeugdsportfonds

Wanneer u een waardebon hebt van het jeugdsportfonds dient u de turnkleding zelf te bestellen en te betalen. Daarna kunt u het betaalbewijs en de waardebon inscannen en mailen aan ledenadministratie@achilleswil.nl. Zodra de juiste gegevens ontvangen zijn krijgt u het bedrag dat vermeld staat op de waardebon teruggestort op uw rekening.

Trainingspakken

Voor Leden is het mogelijk om het trainingspak te bestellen via de link die onder dit bericht staat. Voor leden die deelnemen aan wedstrijden is het niet verplicht om het hele pak aan te schaffen. Het is ook toegestaan om op de wedstrijden alleen het jasje te dragen met een effen zwarte sportlegging i.p.v. de trainingsbroek. 

Via de webshop van Achilles WIL kunt u trainingspakken, bijpassende polo’s, sporttassen en andere attributen bestellen en laten voorzien van het logo van Achilles.

Indien u dameskleding wil bestellen, moet u de maten 36, 38, etc. gebruiken.
Indien u herenkleding wil bestellen, moet u de maten S,M, etc gebruiken.

Ga nu naar de webshop: Webshop Achilles WIL

Facebook

Er worden ook vaak turnpakjes gedeeld via de Facebook pagina van Achilles. Bent u op zoek naar een tweedehands pakje, houdt dan goed de Facebookpagina in de gaten.

Wilt u een pakje verkopen? Plaats dan een foto van het pakje met daarbij in ieder geval de maat van het pakje op de Facebookpagina van Achilles. Deze zal vervolgens gedeeld worden!

Klik hier voor de Facebookpagina van Achilles en like ons!