Turnkleding

Het herenpakje (links) en het damespakje (rechts)
Nieuwe turnpakjes vanaf voorjaar 2019!
 

Per april 2019 gaat Achilles over naar nieuwe verenigingspakjes. Het jaar 2019 wordt gezien als een overgangsjaar. Tijdens de Clubkampioenschappen en de Achillesshow 2019 mogen de turnsters zowel het oude verenigingspakje als het nieuwe verenigingspakje dragen. Gymnasten die nog geen turnpakje hebben, worden geadviseerd om zo snel mogelijk het nieuwe verenigingspakje aan te schaffen, zodat deze bij de Clubkampioenschappen gedragen kan worden. Mocht dat niet lukken, dan mag tijdens de Clubkampioenschappen eenmalig een eigen pakje gedragen worden. Vanaf het jaar 2020 is het nieuwe verenigingspakje verplicht.

Aanschaf turnpakjes

Alle leden vanaf 6 jaar zijn verplicht tijdens de Clubkampioenschappen, de Achilles Show en andere officiële activiteiten het verenigingspakje te dragen. Wij adviseren het pakje ook tijdens de lessen te dragen.
De leverancier van onze nieuwe verenigingspakjes is: Juna4Kids. Pakjes kunnen via deze website online besteld worden. De levertijd van de pakjes is ongeveer twee weken. In drukke periodes kan de levertijd iets langer zijn.

De pakjes kosten € 37,- en een bijpassend broekje kost € 12,50. Haarstrikken kosten € 3,- per stuk. Zowel de turnpakjes als de broekjes kunnen in de eigen kledingmaat besteld worden. De turnbroekjes voor dames kunnen in dezelfde kleur als het pakje besteld worden, maar het broekje kan ook in een andere kleur aangeschaft worden.

Herenpakje: Jurre heeft kledingmaat 140/146 en draagt pakje in maat 140/146
Damespakje: Nina heeft kledingmaat 152/158 en draagt pakje in maat 158.

De pakjes zijn te vinden op de website van Juna4Kids. Hieronder kunt u een directe link naar de pakjes en broekjes vinden:

Waardebon Jeugdsportfonds

Wanneer u een waardebon hebt van het jeugdsportfonds dient u de turnkleding zelf te bestellen en te betalen. Daarna kunt u het betaalbewijs en de waardebon inscannen en mailen aan ledenadministratie@achilleswil.nl. Zodra de juiste gegevens ontvangen zijn krijgt u het bedrag dat vermeld staat op de waardebon teruggestort op uw rekening.

Trainingspakken

Via de webshop van Achilles WIL kunt u trainingspakken, bijpassende polo’s, sporttassen en andere attributen bestellen en laten voorzien van het logo van Achilles.

Indien u dameskleding wil bestellen, moet u de maten 36, 38, etc. gebruiken.
Indien u herenkleding wil bestellen, moet u de maten S,M, etc gebruiken.

De levertijd van de bestelling bedraagt minimaal twee weken.

Ga nu naar de webshop: Webshop Achilles WIL

Facebook

Er worden ook vaak turnpakjes gedeeld via de Facebook pagina van Achilles. Bent u op zoek naar een tweedehands pakje, houdt dan goed de Facebookpagina in de gaten.

Wilt u een pakje verkopen? Plaats dan een foto van het pakje met daarbij in ieder geval de maat van het pakje op de Facebookpagina van Achilles. Deze zal vervolgens gedeeld worden!

Klik hier voor de Facebookpagina van Achilles en like ons!